Coaching

"Dat was het moment dat ik wist ik dat ik mijn leven radicaal moest omgooien zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied."

Coaching:

Coaching:

Enkele voorbeelden waar coaching bij kan helpen:

 • BURN-OUT VERSCHIJNSELEN
 • GEEN OF WEINIG GEVOEL VAN EIGENWAARDE
 • GEVOELENS VAN DEPRESSIE
 • HET VERLEDEN NIET KUNNEN LOSLATEN
 • NIET ASSERTIEF KUNNEN ZIJN
 • NIET IN STAAT DE HUIDIGE LEVENSWIJZE TE VERANDEREN EN DAARBIJ ONGELUKKIG ZIJN
 • PROBLEMEN ROND DE IDENTITEIT
 • RELATIE PROBLEMATIEK.

COACHING:

Mijn coaching of individuele begeleiding bied ondersteuning als stress, gespannenheid gevoel van stilstand en/of leegte in het leven teveel in vloed hebben en daarbij fysieke en/of psychosociale klachten tot gevolg hebben. Soms kan een klein levensprobleem zich als een olievlek verspreiden over verschillende facetten van iemands leven.

Coaching:

Psychische en emotionele problemen hebben vaak een reflectie op het fysieke vlak. Wanneer men kijkt naar klachten als buikpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, vastzittende spieren, verlaagde weerstand, dan kunnen de aard van de klachten psychosomatisch zijn. Let wel, dat is niet altijd het geval. Ik sta voor je klaar wanneer je klachten hebt waarvoor je niet een arts bezoekt. Mocht ik daar over twijfelen dan zal ik je eerst doorverwijzen naar een medicus. Vaak voelen mensen opluchting en verlichting, ook lichamelijk, als ze eenmaal hun problemen kunnen uiten bij mij die luistert, geen oordeel velt en helpt om het probleem te verhelderen. Door het concreet te maken, ontstaan kansen om er iets mee te doen.

In mijn praktijk ontvang ik jou met liefde en respect als je iemand nodig hebt die op dit pad een stukje met jou meeloopt. Vol vertrouwen, interesse, mededogen, helderheid, humor en oprechtheid ben ik aanwezig tijdens het coachen. Om bij de kern van kwesties te komen luister ik aandachtig, vraag ik door, spiegel en stimuleer je om eigen inzichten te hervinden.

Als je meer energie wil, de regie wil pakken over je gewicht, lichaamsbeweging, stressbeheersing, ontspanning, zinvol leven en de manier van denken over jezelf, dan zie ik je hier graag. Mijn holistisch kijken naar jou als mens is breed en zal op alle niveaus worden aangeraakt (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel) Dit zal jou vitaliteit te goede komen.

In dit proces kan ik de gekozen behandeling kracht bij zetten door het faciliteren van Access Bars behandelingen en van producten die jou gezondheid en welzijn bevorderen. Dit op basis van Aloë Vera.

Samen met jou kijk ik naar wat jij nodig hebt d.m.v. een intake. Daarna gaan we samen aan de slag evt. in combinatie met mijn in te zetten behandelingen. Je loopt jou eigen pad en ik loop naast jou om te kijken welke weg het beste bij jou past.

#

Prijzen

Prijzen

Tarieven

Coaching gesprek:

 • Een los coaching gesprek van 1.5 uur: € 85,00
 • Een los coaching gesprek van 1 uur: € 70,00
 • Een intake gesprek van 45 min: € 50,00

Investering persoonlijk traject:

 • Volwassenen (ca. 60-75 minuten): 5 sessies € 315,00

KVK en BTW

KVK NR: 70127875
BTW NR: NL124006164B01

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Wat klanten over ons zeggen