Forever Business Owner

"Wil je een kickstart voor een gezonder én fitter leven? Neem dan een kijkje in mijn webshop."

FBO

FBO

“From plant, to product, to you”

Eind 2019 kwam ik in contact met Ingrid Beentjes die mij kennis liet maken met Forever Living Products. Alhoewel mijn interesse direct was gewekt, was ik er op dat moment nog niet aan toe om me te verdiepen in deze netwerkmarketing organisatie. Wat bleef hangen waren de producten die zij noemde o.b.v. Aloë Vera om de gezondheid te ondersteunen. Verder had ze het over persoonlijke ontwikkeling, een fantastisch marketing plan en een schuldenvrij bedrijf dat al 43 jaar bestaat met een netwerk in 161 landen over de hele wereld.

Nadat ik mijn studie had afgerond, wist ik dat ik mensen wilde gaan begeleiden naar een gezonde en vitale leefstijl. Ingrid heeft mij in januari 2021 ingeschreven als FBO ’er (Forever Business Owner). Zo begon ik binnen mijn coach praktijk mijn eigen business, gefaciliteerd door Forever. Instinctief wist ik dat dit het bedrijf was welke mij kon faciliteren bij het ondersteunen van de gezondheid van mijn cliënten. Enigszins sceptisch ben ik de reis begonnen door eerst eens de producten zelf te gaan gebruiken. De Aloë Vera drank was een weldaad voor mijn altijd gevoelige darmen. Na verloop van tijd was mijn scepsis volledig verdwenen en maakte ik kennis met een geweldig bedrijf, fijne collega’s die te allen tijde voor je klaar staan, fantastische producten en nergens maar ook nergens kon ik ook maar iets ontdekken wat niet klopte in dit bedrijf. De reis bij Forever is een reis vol met persoonlijke ontwikkeling geweest. Ik heb geleerd over doorzetten, omgaan met afwijzingen, gefocust blijven en bovendien je doel voor ogen houden.

Neem een kijkje in mijn webshop #
#

Ook Forever Business Owner worden?

Ook Forever Business Owner worden?

Iedereen kan starten bij Forever en iedereen is van harte welkom!

Start je eigen onderneming

Forever biedt kans op extra bijverdiensten, meer vrijheid en de kans om je eigen onderneming te starten.

Sponsor

Ontvang waardevolle informatie, tips en tricks van jouw sponsor om jouw business tot een succes te maken.

Ontwikkel jezelf maximaal

Geen snel rijk systeem, maar bouwen en werken aan je eigen business waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Neem contact met mij op #

FBO

FBO

Forever Living Products als wereldleider

  • Aloë Vera
  • Voedingssupplementen
  • Bijenproducten
  • Kickstart voor een gezonder en fitter leven
  • Start je eigen onderneming

Forever Living Products als wereldleider

Forever Living Products is een bedrijf dat wereldleider is in de productie van hoogwaardige Aloë Vera, voedingssupplementen en bijenproducten. Forever heeft ruim 100 producten waarbij Aloë vera het basis ingrediënt is. In het afgelopen jaar heb ik mij verdiept in de producten, de werking en de ingrediënten die erin verwerkt zijn. Daarbij ervaarden mijn omgeving en ik de fantastische werking van de Aloë. Inmiddels gebruik ik de producten voor het ondersteunen van de gezondheid van mijn cliënten met waardevolle resultaten. Waarbij het F.I.T programma één van mijn favorieten is. Wil je een kickstart voor een gezonder en fitter leven? Neem dan vooral even een kijkje in mijn webshop. Met name de C9 (cleansing programma van 9 dagen waarbij je ontgift, reinigt zonder dat het een crash dieet is) kan ik je van harte aanbevelen.

Naast de Aloë Vera producten biedt Forever een kans op extra bijverdiensten, meer vrijheid en de kans om je eigen onderneming te starten. Hierbij hoef je geen verstand te hebben van de producten, omdat je tijdens je reis bij Forever wordt bijgestaan door jouw sponsor (diegene die jou inschrijft). Hij of zij neemt je bij de hand (mocht je dat willen) en geeft je waardevolle informatie, tips en tricks om jouw business tot een succes te maken. Of je nou al ondernemer of ZZP’er bent of welk beroep je dan ook maar uitoefent, iedereen kan starten bij Forever en iedereen is van harte welkom!

Door middel van netwerkmarketing biedt Forever jou de mogelijkheid om zonder risico’s of grote investeringen iets voor jezelf te beginnen. Een manier van werken met goede vooruitzichten, flexibiliteit en het creëren van vrijheid, goede vooruitzichten, onbegrensde verdiensten en bewezen resultaten zonder in te hoeven leveren op jouw balans tussen werk en privé. Wil je een fulltime of parttime inkomen verdienen? Het is allemaal mogelijk en bereikbaar zonder het woordje moeten! Geen snel rijk systeem maar bouwen en werken aan je eigen business waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Allemaal op je eigen tempo. En ik help je daar graag mee.

Wil je hier meer informatie over? Dan geef ik het je met veel enthousiasme. Mijn passie voor mijn bedrijf groeit elke dag en ik help iedereen die ook maar de minste affiniteit heeft met gezondheid hetzelfde te ervaren als ik.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Wat klanten over ons zeggen